By-Tor.com Forum Index By-Tor.com
It's all about the Rush
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problems running either AVAST or AVG

 
Post new topic   Reply to topic       By-Tor.com Forum Index -> Rush Chat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JoeClark



Joined: 05 Sep 2017
Posts: 72

PostPosted: Sat Sep 23, 2017 1:50 am    Post subject: Problems running either AVAST or AVG Reply with quote

Hello,

In frustration I uninstalled Avast and installed AVG free, but AVG tells me it is running in "passive" mode because Avast is running on the computer. Avast does not show on the list of installed components so i did a search for all AVAST and ALWIL files and deleted them, but AVG still tells me it is running in passive mode because Avast is running ... how do i fix this?

Please help.

Thanks!

I didn't find the right solution from the Internet.

References:https://forums.techguy.org/threads/problems-running-either-avast-or-avg.1192605/

Product Video
Back to top
View user's profile Send private message
CygnusX1



Joined: 05 Oct 2005
Posts: 17336
Location: We don't call 911 here.

PostPosted: Tue Sep 26, 2017 6:41 am    Post subject: Reply with quote

You need some RUSH
_________________
Don't start none...won't be none.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       By-Tor.com Forum Index -> Rush Chat All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group