By-Tor.com Forum Index By-Tor.com
It's all about the Rush
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

IMs

 
Post new topic   Reply to topic       By-Tor.com Forum Index -> Errors
View previous topic :: View next topic  
Author Message
awip2062



Joined: 13 Nov 2003
Posts: 25543

PostPosted: Tue Nov 18, 2003 10:27 am    Post subject: IMs Reply with quote

How come I can't ged the info for people's IM addy's when I click on the little Yahoo or AOL buttons in a person's profile?

Does anyone else have this problem?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
by-tor



Joined: 13 Nov 2003
Posts: 1394
Location: Misplaced Southerner

PostPosted: Tue Nov 18, 2003 10:44 am    Post subject: Reply with quote

It's supposed to send you to a Yahoo page, and that page is supposed to open a message box to that person, but there seems to be an error on the Yahoo end.
_________________
Don't tell me about rock and roll I'm out there in the clubs and on the streets and I'm living it! I am rock and roll!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
awip2062



Joined: 13 Nov 2003
Posts: 25543

PostPosted: Tue Nov 18, 2003 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

So what about the AIM button then?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
by-tor



Joined: 13 Nov 2003
Posts: 1394
Location: Misplaced Southerner

PostPosted: Tue Nov 18, 2003 3:44 pm    Post subject: Reply with quote

Works fine for me. Do you have AIM running when you click the link? What browser are you using?
_________________
Don't tell me about rock and roll I'm out there in the clubs and on the streets and I'm living it! I am rock and roll!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
awip2062



Joined: 13 Nov 2003
Posts: 25543

PostPosted: Thu Nov 20, 2003 9:22 am    Post subject: Reply with quote

by-tor wrote:
Works fine for me. Do you have AIM running when you click the link? What browser are you using?


It still doesn't for me.

I have AIM running.

I am using Microsoft Internet Explorer. I know you hate Gates' stuff, but this is what hubby got us.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic       By-Tor.com Forum Index -> Errors All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group